Finansiering køl Udskriv

Som nyt hos Gramstrup Køling A/S har vi nu mulighed for via samarbejdspartner at henvise til mulighed for finansiering af nyt køleudstyr som køle og frostrum, vandkøleanlæg, klimanlæg, når behovet for nyt køleteknisk udstyr opstår.

Med finansiering af køle udstyret vil der kunne opnås nogle fordele som besparelse i daglig drift til køling eksempelvis:

Køleanlæg og køleudstyr er i dag et "varmt emne" i miljødebatten og en væsentlig bidrager til klima aftrykket og C02 udledningen, både hvad angår energiforbrug og de i dag mest anvendte kølemidler, jo billigere udstyr jo større bidrag til C02 udledning og større omkosning til driften. Der findes i dag mange løsninger som kan nedsætte de ting, men de er stadig relativ dyre.

Ovenstående gør at der ofte vælges en "billig" investering her og nu, med efterfølgende relativ høje drift omkostninger til følge.

Med en finansiering vil der kunne høstes fordele i den daglig drift omkostning, og investeringen spredt ud over en vis årrække. sådan at det bliver en investering i daglig drift.

Det er fortsat nyt for os at arbejde med finansiering, men giv os et kald og få en snak for afklaring omkring emnet . det er kold logik -

Forbehold:

Finansiering vil kræve der kan opnås kredit godkendelse ved samarbejdspartner, ligesom omkostninger, rente etc fastsættes af samarbejdespartner

Der kan være begrænsninger i hvad der kan finansieres

Finansiering vil udelukkende være B2B

 

 

Søg

udvalgte billeder

Hvem er online

Vi har 5 gæster online

Kontor åbningstider

Mandag - Torsdag 7.00 til 15.00
Fredag 7.00 til 13.00
Lørdag - Søndag Lukket
Døgnvagt udenfor åbningstid 4826 2207